Zaměřme se na detaily

Krizová opatření z března 2020 znamenala pro většinu podnikatelů v oblasti cestovního ruchu řadu výrazných komplikací. Museli jsme se dívat na to, jak se zavírají hotely, penziony, restaurace a wellness centra. Po několika měsících se služby začaly opět otevírat lidem a s příchodem léta jsme si mohli všichni konečně vydechnout. Přesto, že téměř všechny bezpečnostní opatření byly zrušeny, letní sezona zůstává diametrálně jiná, než ta loňská.

                              Návrh bez názvu (7)
Absence zahraničních turistů je citelná především ve větších městech, zejména v Praze. Sledujeme proto rozdíl oproti trendům z minulých let. Domácí obyvatelé, kteří se rozhodli letos upřednostnit Česko před zahraničím, mají jiné nároky a představy, než turisté z opačných koutů světa.
Také i my v Care Trade tyto změny pociťujeme. Vy, naši zákazníci, jste se malinko změnili a máte o něco jiné představy a potřeby než tomu bylo v minulosti. Na všechny změny se snažíme reagovat a vycházet vám maximálně vstříc. A v čem vidíme nejvýraznější rozdíl?

Všimli jsme si, že si k nám hledáte cestu i ti z vás, kteří máte menší ubytovací zařízení – malý penzion, chatu nebo pronajímáte apartmán. Vidíme, že přemýšlíte nad tím, jak nejlépe a nejefektivněji zabojovat o hosty. Snažíme se, aby byli tuzemští hosté spokojeni a aby skutečnost, že tráví dovolenou doma, nevnímali negativně. Je proto potřeba, aby si mohli užívat stejný servis a starostlivost, na jakou jsou zvyklí ze zahraničí.

Hledíme kupředu 

Je potřeba neustále přemýšlet nad tím, co by host potřeboval, co mu asi chybí, nebo co by mu mohlo pobyt zpříjemnit. My také přemýšlíme stejným způsobem a usilujeme o to, abychom vám přinášeli neustále nové produkty, které by výše zmíněné požadavky splnily.

Víme, že se usilujete udržet bezpečné a čisté prostředí. Proto jsme mezi náš sortiment zařadili dezinfekci na povrchy. Dnes je běžné prostředí poctivě vydezinfikovat. Víme také, že je to pro vás komplikace, která nejen, že stojí peníze, ale také čas. Hledali jsme proto dezinfekci na povrchy, která má dlouhodobý účinky. Není potřeba aplikovat dezinfekci každou chvíli, účinkuje až po dobu 10 dnů a to již po pěti minutách od nanesení.

                                           3215_dezinfekce-na-povrchy-v-rozprasovaci-700-ml

Host není samozřejmost. Co můžete udělat, aby se k vám vraceli?

Úspěch nestojí jen na bezpečnosti. Je důležité nabídnout hostům něco víc, zvýšit standard a odlišit se od konkurence. Čím? Možná vás překvapí, že to nemusí být nic finančně náročného, často stačí maličkost. Například vůně na textil nebo do prostoru. Vůni je možné aplikovat na textil, čalouněné zařízení nebo závěsy. Stačí jedno nebo dvě stříknutí po uklizení a pokoj rázem získá punc. Vůně vydrží několik dnů, v závislosti od vůně, její intenzity a od způsobu nanesení. Vonný program si získává stále větší obliby a nové příznivce.

                                           Návrh bez názvu (6)

Nejlepší věci se neskládají z velkých věcí, ale z detailů


Pokud v rámci kosmetiky nabízíte svým hostům jen mýdlo, vyzkoušejte přidat ještě něco navíc. Kosmetický set, houbička na boty nebo set na šití hosty příjemně překvapí a zároveň jim také skvěle poslouží. Pokud si dané věci zapomněli nebo nemohli přibalit. Rozšíření sortimentu v rámci kosmetiky vám neudělá průvan v rozpočtu, no hosté budou vidět, že jste na jejich příchod připraveni a že je vašim cílem, aby měli všechno potřebné a možná i něco navíc. Kosmetický balíček je dnes standardem také v  menších apartmánech.

                                                3056_gewing-kit

Potom jako housekeeping uklidí koupelnu, žádá se, aby na toaletě zůstala páska s nápisem ,,dezinfikováno,,. Host tak uvidí, že pečujete o to, aby měl pokoj ve 100% čistotě. V naši nabídce naleznete pásky hned ve třech krásných převedeních. Můžete si tak bez problémů vybrat také pásky, které se stylové budou nejvíce hodit do vašeho hotelu, penzionu či apartmá.

                                         660_paska-na-wc--dezinfikovano-zlaty-tisk