Čistota, půl zdraví

Správná dezinfekce vám pomůže udržet prostory ve 100% čistotě

Konečně jsme si všichni trochu vydechli a můžeme opět nastartovat naše podnikání. Je však potřeba myslet na některé věci více, než jsme byli zvyklí před nástupem pandemie Koronaviru. Pokud chceme, aby se naši hosté cítili bezpečně, musíme ve zvýšené míře dbát o čistotu nejen nás, ale také našeho okolí. V Care Trade si tuto potřebu uvědomujeme, a proto jsme mezi naše produkty zařadili perfektní novinku – dezinfekci na povrchy Virus Guard.
Tato dezinfekce je výjimečná ve více aspektech. Prostředek je účinný proti virům, bakteriím a patogenům. Jednoduše řečeno, choroboplodní látky jako například Covid 19 nebo malárie nemají šanci na úspěch.

 

                                                        3179_kanyster-dezinfekce-nanotechnologie

 

Použití přípravku je velice snadné. Nejlépe se vám bude dezinfekce na povrchy aplikovat tak, že si část odlijete do rozprašovače a následně nastříkáte dezinfekci na daný povrch. Dezinfekce je univerzální a proto se může aplikovat na různé povrchy. Stoly, recepční pult, police nebo jakékoli jiné předměty od obrazovek přes toalety až po dětské hračky.

Jak správně aplikovat dezinfekci na povrchy?

Dezinfekce po nanesení vytváří neviditelnou nano vrstvu, která brání křížové kontaminaci po dobu až 10 dnů. Následujících deset dnů se tedy nemusíte obávat, že se prostor infikuje. Ušetříte si proto nejen čas, ale také starosti. Právě 10 dnová doba ochrany je velice vítaná v obchodech, ubytovacích zařízeních, fitness centrech nebo v lázních. Jednoduše všude tam, kde se ,,promele,, spousta lidí.

 

                                     Service-of-hotel-room-393206-scaled

 

Dezinfekce je určena nejen pro velké provozy. V dnešní době se musíme starat o čistotu více než jsme možná byli zvyklí. Musíme chránit nás, naše hosty ,zákazníky nebo zaměstnance. Dezinfikace povrchů a prostor je proto nevyhnutná také ve firmách, kancelářích, ve skladě nebo samozřejmě i v našich domácnostech.

I dezinfekce může hezky vonět

Velkou výhodou dezinfekce jej její příjemná citrusová vůně. Nemusíte se tedy bát, že dezinfikované prostory budou cítit alkoholem. Virus Guard totiž žádný alkohol neobsahuje. Pokud jste zvědaví na přesné chemické složení dezinfekce, doporučujeme kliknout na samotný výrobek na naší internetové stránce, kde najdete také cenu.

O účinnost se opravdu nemusíte obávat. Produkt je certifikovaný v EU a nejedná se o žádnou novinku. Na trhu je již několik let a mezi společnosti, které produkt využívají patří například Airbus. Dopravní prostředky jsou obzvlášť náchylní na šíření virů a bakterií. Je tedy potřeba dbát o hygienu ve zvýšené míře.

 

                                       cleaning-jan419

 

Pokud vlastníte gastro provoz nebo se jenom obáváte jestli je produkt určen také na plochy, které mohou přijít do kontaktu s potravinami, máme pro vás radu, jak bezpečně dezinfekci používat. Poté co aplikujete dezinfekci na danou plochu, vyčkejte pár minut a následně protřete místo čistým a suchým hadříkem. Nemíchejte dezinfekci s vodou! Jestli dezinfekci smícháte s vodou, může ztratit svou účinnost.